jag syr kuddfodral

I helgen har jag avancerat mina syövningar med att sy kuddfodral. Låter kanske inte så avancerat, men faktiskt så blev det kuddfodral med dragkedjor!
Jag fick bekanta mig med sprättaren rätt ordentligt under första försöket, och min mönsterpassning på den första kudden behöver vi inte diskutera. Något väldigt mystiskt hände när jag klippte tyget och sedan försökte passa ihop de två delarna så att mönstret gick åt samma håll på båda sidor. Kort sagt - det gick inte. Oh well, man lär så länge man lever. 
Jag blev så väldigt nöjd i alla fall. Tycker vår soffa är lite svårstylad i vanliga fall, men de här tygerna blev toppen. Är så kär i geometriska tryck, framförallt trianglar, och den gula färgen matchar sömmarna på soffan så bra. Tycker också trycken passar perfekt tillsammans med min nya fiskbensmönstrade pläd jag köpte från Islay Wolllen Mill när vi var där på besök under vår whiskeyresa i Skottland.
Mango, aldrig sen med att inspektera nya saker i vårt hem, ville så klart undersöka de nya tillskotten till soffan. Men sen ville han mest klättra upp på min axel. Som vanligt.
Dagbok, Sömnad | kuddfodral, mango, sömnad | |
Upp