fri-yay med sypepp

Tänkte att jag får väl ta och återuppliva den här bloggen nu när Evelina var vänlig nog att ge mig en shout out. Idag har ju dessutom någonting lite spännande att skriva om, för idag sydde jag något, hurra! 
Jag fick en symaskin i julklapp av föräldrarna, och har hittills bara använt den två gånger. Första gången sydde jag en tygpåse som blev... Annorlunda. Andra gången var igår då jag fållade några gardiner. Men så idag plockade jag fram den igen. 
Jag stängde in mig i köket, som kanske är lite väl litet för att funka som syateljé, men vår lille busbebis är så intresserad av precis allting som finns i hela världen, så att sy i samma rum som honom hade helt enkelt inte funkat. 
Jag sydde en enkel tygpåse med dragsko att ha min stickning i. Verkligen inte det mest avancerade i världen, men perfekt för en nybörjare som mig. Och förresten, att sy en snygg raksöm är inte så jäkla enkelt det heller. 
Jag blev i alla fall väldigt nöjd! En alldeles lagom storlek för mitt nuvarande stickprojekt, och jag har velat ha en sån här projektpåse väldigt länge nu. Att stoppa ner stickningen i en plastpåse känns inte så himla kul liksom, men nu kan jag ta med min stickning i stil. 
Dagbok | |
Upp