vad gör jag?

Mamma påpekade att jag inte skrivit här på länge nu, men det kanske är för att mitt liv inte är så jäkla spännande just för tillfället!!!!! Eller snarare så är det så att jag spenderat så mycket tid på att läsa att jag inte gjort så mycket mer. Imorgon är sista april och jag har under april månad hittills läst ut 6 stycken böcker??? Kanske hinner med en sista innan Valborg är över, men det känns orimligt. I alla fall gick jag till bokhandeln idag och kom tillbaka ut med de tre böckerna ovan. Nyss läste jag ut den sjätte boken för månaden (Get in Trouble av Kelly Link, SÅ BRA). Kanske bara får inse att det här kommer vara en bokblogg mer än något annat. Oh well.
Böcker | böcker | |
#1 - - Therese:

Knife of never letting go!!! Är så sjuuuuukt bra. Jag sträckläste med hjärtklappning och öppen mun, uttorkad tunga är ännu en sån läs-biverkning det inte talas nog om!

Svar: Jag vet ju att du tycker det!! Såg den lite överallt på en massa bokbloggar, så jag tänkte att jag skulle ta mig an den, och jag läste ut den på mindre än två dagar, kunde inte koncentrera mig på annat. Så. Jäkla. Bra. Älskade tempot, storyn, cliffhangers! Men älskade inte vad som hände med hunden. Förnekar att det hände.
Lina

Upp