middag för en intervall-champion

Tisdagar är Step Intervall-dagar. Step Intervall är dödsjobbigt. Och det roligaste och bästa passet på Campus 1477. Det är högintensiva konditionsintervaller (typ Tabata) med step-bräda, varvat med funktionell styrka och med en exakt tillräckligt peppig instruktör. Som sagt dödsjobbigt, men endorfinkicken efteråt heter duga.
 
För att orka med 55 minuter av Step Intervall behöver man dock ladda upp med massvis av mat. Som fullkornspasta med avokadosås, toppat med stekt kyckling och körsbärstomater. 
Kasta bara ner en avokado, en krossad vitlöksklyfta, typ en matsked olivolja och lite salt och peppar i en matberedare och mixa tills smoooooth. Nu har du typ den krämigaste pastasåsen du kan tänka dig med bara nyttiga fetter och massvis av fibrer redo att blandas med din pasta of choice. Såsen räcker till två mindre portioner eller en stor portion (lagom till någon som ska på intervall-pass).
Så väldigt, väldigt gott. Och jag var mer alert än någonsin på passet också, hade en godkänd rödfärg efteråt. #nofilter.
 
 
Matlagning och bakning, Träning | pasta, recept, träning | |
Upp